Betaald adverteren

img

Advertising marketing

Veel ondernemers vragen zich af of ze wel moeten adverteren op het internet. Dit kost toe heel veel geld? Tellie zorgt ervoor dat jouw marketingbudget minimaal besteed wordt tegen maximale resultaten. Samen met ons team zorgen wij voor een toename van jouw resultaten.
  • Zorg voor meer bezoekers en verkeer naar jouw website/blog of webshop;
  • Genereer directe conversies op basis van zoekgedrag en vind jouw ideale klant.
Video Advertising
Video Advertising
Video's zijn enorm populair. Met name onder de jongere doelgroep. Video's zijn visueel, aantrekkelijk en zijn een interactie booster. Wil jij jouw doelgroep betrekken bij jouw merk/product of organisatie? Wij gaan aan de slag bij het ontwikkelen van een uitgekiende video advertising strategie.
Adverteren in Google
Adverteren in Google
Naar welke resultaten kijk jij als je in Google opzoekt bent naar een product of dienst? Juist meestal de eerste resultaten. Wil je verzekerd zijn van (veel) verkeer naar jouw website? Wij gaan voor jou aan de slag met adverteren in Google.
Remarketing
Remarketing
Wist je dat een gemiddelde consument 7 contactmomenten nodig is voordat deze een product of dienst bij je koopt?! Remarketing is het opnieuw aanbieden van jouw boodschap aan een persoon die jouw berichtgeving eerder heeft ontvangen. Dit vergroot de kans op een treffer.
Google Shopping
Google Shopping
Shop jij wel eens op Google? Veel van jouw potentiele klanten zullen Google gebruiken om inspiratie op te doen en wellicht een product te kopen. Google Shopping is het platform om jouw producten te tonen in Google. Conversie verhogend.
Social Media Advertising
Social Media Advertising
Elke ondernemers is zich nu wel bewust van het belang van Social Media voor de bedrijfsvoering, klantcommunicatie en promotie. Wil jij op dit moment nog opvallen op Social Media en resultaat halen dan ben je genoodzaakt om te gaan adverteren op Social Media. Van Instagram, Facebook tot advertenties op jouw LinkedIn bedrijfs-pagina. Wij helpen je!
Display Advertising
Display Advertising
Bannering en display advertising is nog steeds één van de meest gebruikte vormen van internetreclame. Waarom? Visueel erg sterk waarbij we uitgaan van de kracht van herhaling.
620
Advertising Marketing strategieën ontwikkeld
213
Social Media Advertising Projecten
648
Succesvolle remarketing campagnes
1198
Succesvolle Google Ads campagnes

Wat onze klanten over ons zeggen:

Tellie heeft mijn Facebook-pagina enorm weten laten groeien door de inzet van Facebook-advertising. Zeer succesvol.
Sander
Sander
Betonlook XL
Door het inzetten van advertenties in Google worden onze diensten beter gevonden.
Sandra
Sandra
Uitvaartzorg memoria