Link building en content

img
Linkbuilding en het creëren van pakkende content is het vinden van de gouden formule

Elke organisatie wil dat zijn of haar berichten goed gelezen worden. Het delen van een verhaal is voor veel bedrijven belangrijk. Om jouw verhaal te kunnen delen zul je allereerst verkeer naar jouw website moeten genereren. Dit kan onder andere door het verkrijgen van links op websites van derden. Vervolgens zul je uitstekende en pakkende content moeten publiceren. Tellie helpt je graag aan de juiste tactiek. 

83
%
Organisch websiteverkeer - Groei
52
%
Bounce ratio - Daling
38
%
Gemiddelde bezoekers duur website - Toename
27
%
Pagina's bezocht - Toename
Ons team staat voor je klaar om jouw linkbuilding- en contentstrategie naar de next level te brengen. Niet roekeloos maar volgens een gedegen plan van aanpak zul je al snel de vruchten plukken van jouw online succes!
  • Een linkje op een betrouwbare blogpagina, nieuwswebsite of influencer. Wij gaan het voor je regelen. Dankzij onze jarenlange linkbuilding ervaring en uitgebreid linkbuilding bestand zorgen wij dat jouw websitelink geplaatst wordt op waardevolle pagina's waardoor je meer bezoekers zult krijgen naar jouw website. 
  • Wij weten welke content aansluit bij jouw doelgroepen. Video, tekstueel of juist een mix. Ons team staat voor je klaar bij het ontwikkelen van een pakkende contentstrategie. 

Onze Linkbuilding en content diensten op een rijtje:

Content analyse
Content analyse
In welke content is jouw doelgroep geïnteresseerd. Wij zoeken het voor jou uit! Vervolgens zul je je jouw eigen relevante content kunnen ontwikkelen.
LINK BUILDING
LINK BUILDING
Wij zorgen dat jouw link geplaatst wordt bij diverse waardevolle websites dankzij ons uitgebreide linkbuilding bestand.

Content analyse

Wil jij resultaat behalen op het internet? Je zult moeten weten wat jouw doelgroepen boeit en interesseert. Aan de hand van het opstellen van buyer persona's kun je vervolgens een contentstrategie formuleren. Wij helpen je graag bij het analyseren van jouw doelgroepen en contentstrategie.
img