Over Tellie

Een korte toelichting op het bedrijf Tellie.

Maak kennis met ons bedrijf. We vertellen graag meer over onze geschiedenis, werkwijze, visie en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Tellie is opgericht door Niels Tel. Een ondernemer uit Noord-Nederland met een passie voor online marketing. 'Ik merkte dat veel van de ondernemers om mijn heen hun marketing niet goed inzette'. Al snel merkte ik dat Tellie van toegevoegde waarde is door de kwaliteit van dienstverlening. 

Wij vinden een lange termijn relatie met onze klanten erg belangrijk. Waarom? We geloven in duurzaamheid en het aangaan van een sterke samenwerking. Wij leren jouw bedrijf kennen zodat wij zorgvuldig jouw online marketing werkzaamheden kunnen uitvoeren. 

De volgende specialisten staan voor je klaar. Onafhankelijk en betrouwbaar

Ieder met zijn of haar discipline
Niels Tel
Niels Tel

Eigenaar

Immy de Jong
Immy de Jong

Content en administratie

Alexander Magdy
Alexander Magdy

Stagiair vormgeving

Jarne Ekkels
Jarne Ekkels

Stagiair marketing & communicatie

Rianne Pathuis
Rianne Pathuis

Marketing trainee

Michel Tel
Michel Tel

SEO/SEA specialist

Excellente klantenservice
Excellente klantenservice
Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. We staan daarom altijd voor je klaar. Even een extra update of foutmelding oplossen? Geen probleem!
Flexibel en betrouwbaar team
Flexibel en betrouwbaar team
Wij staan bekend als een flexibel team dat zich juist onderscheid door een stukje extra service en aandacht. Dat mag jij ook van ons verwachten.
Snelle en perfecte resultaten
Snelle en perfecte resultaten
Het draait bij ons om het vinden van de juiste balans tussen snelheid en het leveren van goede resultaten. Ons team is gefocust op het leveren van kwaliteit.

Onze visie

Wij geloven in een duurzame relatie waarbij wij onze klanten, haar doelgroepen en markten optimaal leren kennen. Wij vinden dat elke bedrijf zichtbaar moet zijn en zetten daarbij online marketing op een innovatie manier in!
animationanimation

Aantal klanten

Maak kennis met een aantal van onze klanten