Social Media Marketing

Social Media Marketing diensten

Tellie is dé social media specialist en kan jou helpen bij zowel de uitvoering als het bepalen van de strategie
  • Social Media strategie
  • Social Media contentcreatie
  • Social Media adverteren
  • Social Media advies
  • Social Media uitvoering 
img

Onze Social Media skills

Laat jouw social media groeien
97%

Social Media strategie

De meeste bedrijven zitten tegenwoordig op Social Media. Maar niet elk bedrijf krijgt de groei die ze hoopte te bereiken. om succesvol te worden op Social Media heb je een strategie nodig en daar kunnen we je bij helpen.

73%

Social Media Content

Een goed post creëren is lastig. En als je uiteindelijk de interactie krijgt waarnaar je opzoek bent. Hoe hou je dat aan? Het is lastig om op Social Media te groeien en dat aanhouden. Wij verzekeren je dat we jouw Social Media laten groeien en daardoor een groter bereik te krijgen.

83%

Social Media adverteren

Met adverteren op Social Media bereik je een grote doelgroep. De meeste bedrijven zijn bezig met het adverteren op Social Media. Toch zie je vaak dat de bedrijven niet de groei krijgen waar op ze hadden gehoopt. En wij kunnen je helpen om de groei toch te bereiken.

92%

Social Media workshops/trainingen

Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van Social Media? Wij kunnen je alles leren over adverteren, content en strategieën.

Social Media succes

VIRALE CONTENT
VIRALE CONTENT
Wij maken unieke content die aansluit bij jouw doelgroep. Wie wil er nou niet een bericht maken dat door honderd duizenden mensen bekeken wordt. Wij passen onze contentmarketing expertise toe waardoor de kans op virale berichten zo groot mogelijk is.
img
CREATIEVE WINACTIES EN ADVERTENTIES
CREATIEVE WINACTIES EN ADVERTENTIES
Het betrekken van jouw doelgroep kan op verschillende manieren. Onder andere door het maken van creatieve winacties en advertentie campagnes. Ons team zal je bijstaan in het ontwikkelen van creatieve campagnes.

Wat onze klanten zeggen

Lees alle klantervaringen
Continuïteit en maatwerk. Dat is waar Tellie voorstaat. Wij zijn blij met onze social media samenwerking.
Jan Elmers
Jan Elmers
Eigenaar Holland Vlaggen
Tellie is de sparringspartner voor ons op het gebied van online marketing en social media. Een scherpe blik en altijd met oog voor resultaat. Dankje.
Leonie van der Zee
Leonie van der Zee
Marketing De Kistenkoning
Tellie is al jaren onze vast social media en online marketingpartner. Facebook campagnes bedenken, Instagram updates plaatsen, win-acties organiseren. We laten het allemaal over aan Niels en zijn team.
Klaas Fokkinga
Klaas Fokkinga
Eigenaar Fokkinga Mode
Niels verzorgt al enkele jaren onze communicatie op Social Media. Hij bedenkt acties, is verantwoordelijk voor het woningaanbod op social media en deelt zijn expertise.
Roelien Boonstra-Cats
Roelien Boonstra-Cats
Makelaardij De Smelthe