Testimonials

Wat zeggen onze klanten over Tellie...

Onze dienstverlening is gericht op het genereren van resultaat voor onze klanten. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. We zijn een klein en flexibel team dat voor al klaarstaat!
Tellie is al jaren onze vast social media en online marketingpartner. Facebook campagnes bedenken, Instagram updates plaatsen, win-acties organiseren. We laten het allemaal over aan Niels en zijn team.
Klaas Fokkinga
Klaas Fokkinga
Eigenaar Fokkinga Mode
Niels verzorgt al enkele jaren onze communicatie op Social Media. Hij bedenkt acties, is verantwoordelijk voor het woningaanbod op social media en deelt zijn expertise.
Roelien Boonstra-Cats
Roelien Boonstra-Cats
Makelaardij De Smelthe
Continuïteit en maatwerk. Dat is waar Tellie voorstaat. Wij zijn blij met onze social media samenwerking.
Jan Elmers
Jan Elmers
Holland Vlaggen
Tellie is de sparringspartner voor ons op het gebied van online marketing en social media. Een scherpe blik en altijd met oog voor resultaat. Dankje.
Leonie van der Zee
Leonie van der Zee
Marketing De Kistenkoning
Namens Tellie is Niels al ruim 2,5 jaar onze vaste online marketingpartner. Geen groot internetbureau maar korte lijntjes met Tellie.nl. Van zoekmachine marketing, Adwords advertentie tot Social Media marketing alles onder één dak.
Edo Werkman
Edo Werkman
Werkman Optics
Tellie heeft ervoor gezorgd dat wij beter vindbaar zijn in Google. In de eerste paar maanden merkten wij al direct een enorm resultaat. Dankjewel Niels
Marjolijn Miltenburg
Marjolijn Miltenburg
Adrenna Arbeidsrechtadvocaten