Zoekmachine marketing

Zoekmachine Marketing gaat over het vindbaar worden op het internet, het generen van bezoekers en het verslaan van jouw concurrenten.

img
Zoekmachine marketing staat ook wel bekend als de afkorting SEO. SEO is het vindbaar maken van jouw website door het inzetten van slimme technieken en tactieken waardoor jij goed vindbaar bent in de zoekmachines. De belangrijkste zoekmachine van dit moment is Google. Tellie heeft jarenlange ervaring in zoekmachine marketing en zorgt ervoor dat jij beter vindbaar bent en daardoor meer bezoekers krijgt naar jouw website of webshop. Gegarandeerd succes met de inzet van Tellie. 
img

Aan de slag met jouw zoekmachine marketing en boek direct resultaat!

Onze SEO specialisten zullen alles in het werk stellen om jouw vindbaarheid te vergroten. We gaan aan de slag volgens een gedegen en bewezen zoekmachine marketing methode die ervoor zorgt dat jij direct beter vindbaar bent. 

Professionele aanpak van jouw SEO

Praktisch en gericht op directe resultaat
Keyword onderzoek
Keyword onderzoek
De basis van een goede vindbaarheid op het internet is een onderzoek naar het zoekgedrag van jouw doelgroepen. We gaan aan de slag met een uitgebreide keyword analyse welke we vervolgens kunnen gebruiken bij de implementatie van het SEO plan.

Plan van aanpak
Plan van aanpak
Na het afronden van het keyword onderzoek gaan we direct aan de slag met het formuleren van aanbevelingen en zal er een plan van aanpak komen met veel handvaten en praktische tips.

Wil jij beter gevonden worden op het internet?

Laat Tellie jouw helpen bij het verkrijgen van betere resultaten in de zoekmachines en laat jouw bedrijven groeien!