__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"c65f1":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"c65f1":{"val":"var(--tcb-skin-color-4)","hsl":{"h":206,"s":0.2727,"l":0.01,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"c65f1":{"val":"rgb(57, 163, 209)","hsl":{"h":198,"s":0.62,"l":0.52,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"c65f1":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"c65f1":{"val":"var(--tcb-skin-color-4)","hsl":{"h":206,"s":0.2727,"l":0.01,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"c65f1":{"val":"rgb(57, 163, 209)","hsl":{"h":198,"s":0.62,"l":0.52,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

06-22707206

info@tellie.nl

Veengang 1, Oosterwolde

Volledige ontzorging
van jouw Social Media

Vakkundig en professionele verzorging van jouw Social Media activiteiten. Van het creëren van content tot het uitvoeren van een slimme strategie die bijdraagt aan jouw bedrijfsdoelstellingen. Uitstekende resultaten tegen een goed en eerlijk tarief. 

Voordelen uitbesteden
Social Media:

Als ondernemer of bedrijf is het vaak lastig om alle ballen in de lucht te houden. Social Media is een vak apart en vraagt veel tijd, energie en inzet, wil je goede resultaten krijgen. Door onze jarenlange ervaring weten wij heel goed welke content werkt maar ook bovenal welke content niet goed zal aansluiten bij jouw doelgroep. Als samenwerkingspartner zullen wij ons integreren in jouw bedrijf zodat wij de volledige Social Media rol kunnen overnemen. 

Bespaar (kostbare) tijd

Tijd is één van de belangrijkste elementen die we hebben! Het is kostbaar en te kostbaar om niet het maximale er uit te halen. Wij zorgen voor jouw Social Media zodat jij je met andere zaken bezig kunt houden. 

De beste online resultaten

Social Media is de vitrine van jouw winkel, webshop of organisatie en is ontzettend belangrijk in de klantreis. Door de juiste inzet van jouw Social Media kanalen leveren de inspanningen direct het gewenste resultaat op. 

Continuïteit in berichtgeving

We zien veel bedrijven die periodiek veel actief zijn met Social Media. Dat betekent dat zij niet constant aanwezig zijn terwijl dit in jouw strategie wel belangrijk is. Marketing is de kracht van herhaling van jouw boodschap. Wij helpen je hierbij! 

Kies het
Social Media beheerpakket
dat het beste bij jou past! 

Basis - Social Media beheer

Effectieve continuïteit in de berichtgeving van één van jouw Social Media kanalen. 

Premium - Social Media beheer

Wij maken unieke content die aansluit bij jouw doelgroepen en onderhouden jouw social media kanalen. 

Exclusief - Social Media beheer

Maximale contact met jouw fans, de ultieme contentstrategie en gerichte berichtgeving die aansluit bij jouw organisatiedoelstellingen. De beste Social Media resultaten voor meerdere kanalen. 

Over ons

Wij zijn een jong en dynamisch Social Media bureau, gevestigd in ons eigen kantoor in Oosterwolde (Friesland). Een team van passievolle experts helpt bedrijven en ondernemers bij het verwezenlijken van hun Social Media en online marketing doelstellingen.
Wij zijn een betrouwbare partner die zich onderscheid van de 'standaard' internetmarketing bureau's. Wij gaan voor het beste resultaat voor jouw bedrijf en staan altijd voor je klaar! 

Tevreden klanten....

Pieter Bunt

Sauna Het Friese Woud

Door onze dagelijkse drukte met bezoekers lukt het ons niet goed genoeg om de berichtgeving op de online kanalen te verzorgen. Wij werken nu ruim 2 jaar met Tellie samen en ik kan wel zeggen dat we blij en trots zijn op de samenwerking.  

Een continue stroom aan berichtgeving op Instagram en Facebook en ook nog eens veel betrokkenheid van fans. De Social Media inzet van Tellie zorgt voor daadwerkelijk nieuwe leads. Top!

 

Erik Hofstee

Autohopper Hofstee

Gertjan Hilarius

Gazon
bemesting

Hoe kun je het beste onze producten laten zien aan de eindklant? Via productfoto's en inspirerende afbeeldingen op Social Media. Wij zetten Instagram, Facebook en Instagram stories in via Tellie. Daarnaast hebben wij ook de advertising op Social Media aan hun uitbesteed. 

Facebook is voor ons een belangrijk platform om onze producten en dienstverlening te tonen aan lokale klanten. Sinds 2017 verzorgt Tellie de complete berichtgeving op onze Social Media. 

 

Midia Botani

Studio Trendstyle

100%

geld terug Garantie

Waar wacht je nog op? 

Er is absoluut geen risico om een samenwerking met ons te starten door onze speciale  30-dagen niet tevreden geld-teruggarantie.

Veel gestelde vragen

Krijg ik een vaste contactpersoon?

Als klant van ons mag je vertrouwen op een vaste contactpersoon. Dat betekent dat je één aanspreekpunt bij Tellie.nl hebt. Wel zo fijn! 

Hoe krijgt Tellie toegang tot mijn Social Media kanalen?

Via Businessmanager kan jij ons een agency-toegang geven. Dat betekent dat je op een veilige manier ons bedrijf een rol geeft in jouw Social Media. 

Kan ik mijn abonnement opzeggen?

Ben je niet tevreden over onze samenwerking of wil je iets aanpassen aan de huidige dienstverlening? Je kan contact opnemen met ons team via info@tellie.nl. Onze diensten zijn maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één maand. 

Ik wil graag mijn Social Media (op maat) laten beheren, kan dat?

Uiteraard is dit mogelijk. We helpen je graag bij het maken van de juist keuze, dat betekent dat we gezamenlijk met jou kijken naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. Juist net even een andere dienst toevoegen? Uiteraard gaan wij voor flexibiliteit om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 

Zijn er nog andere extra kosten?

We werken niet met onduidelijk contracten of lastige overeenkomsten. Onze prijzen zijn all-in prijzen, dat betekent dat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Hoe komt Tellie aan de juiste content voor de berichtgeving?

Content voor jouw Social Media berichtgeving halen wij uit diverse bronnen en kanalen waaronder jouw eigen website, flyers, beeldbanken en het wekelijks contact met jouw bedrijf via een speciale whatsappgroep waarin jij jouw content kunt delen. Wel zo makkelijk. 

Hoe kan ik Tellie bereiken?

We zijn tijdens kantoortijden dagelijks bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur via telefoon of mail. Daarnaast zijn we voor andere zaken en/of spoed vragen ook bereikbaar via whatsapp. 

Hoe zit het als ik niet tevreden ben over de samenwerking?

Het kan uiteraard mogelijk zijn dat je niet helemaal tevreden bent. Uiteraard gaan we dan graag met je in gesprek omdat we gaan voor het beste resultaat voor jouw bedrijf. Maar we beloven je dat je alleen maar tevreden zult zijn met onze dienstverlening en hulp.